Vilde rabatter på Liberté!

February 3, 2020

Så går det løs! Nu kører vi endnu en gang med vilde rabatter hos Everneed. Tjek eksempelvis Liberté Nynne blusen som er med puf mesh ærmer og i en dyb lilla. Denne fine model er nedsat fra 300,00 kr. til 210,00 kr. Blusen er en style, der er med til at skabe et cool udtryk, som nemt kan mikset med en mere feminin nederdel - eksempelvis

lækre og bløde Liberté Halley frillskirt i en flot baby-blue med sølv glimmer i og med en leo kant foroven. Disse lange nederdele er utroligt populære i tiden, og pasformen er så behagelige, at man ikke har lyst til at skifte ud af den igen. 

 

Vi er faldet pladask for den ultra bløde ALMA serie fra Liberté. Mangler du, eller har du ikke prøvet de lækre bukser er det klart at anbefale. Pasformen og blødheden gør, at de føltes komfortable at have på. 

 

 

Udover Alma serien har vi også taget et øvrigt sortiment ind fra Liberté. Smukke nederdele og bluser i top kvalitet til super fornuftige priser, det kendetegner tøj fra Liberté, og derfor har vi valgt at tage det ind i vores sortiment. Vi tænker nemlig, at I bliver lige så glade for det, som vi er.

 

Lige nu er du endda så heldig, at netop ALMA serien er nedsat med hele 30%! Få bukserne til henholdsvis 139,30 kr. samt 209,30 kr., og også kjolerne til kun 209,30 kr.! Men skynd dig, for tilbuddet holder ikke evigt. Husk endelig at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du kan holde dig opdateret med tilbud som netop dette!

Kærlighed fra Everneed-teamet.

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

Vilde rabatter på Liberté!

February 3, 2020

Husmodel & InWear

January 27, 2020

SisterS Point & Cream

January 19, 2020

1/1
Please reload

Tags

©2018 by myeverneed. Proudly created with Wix.com