©2018 by myeverneed. Proudly created with Wix.com

Husmodel & InWear

January 27, 2020

VI SØGER HUSMODEL! Vi søger lige nu en frisk og smilende husmodel, som elsker at stå foran et kamera. Så hvis du kan sige JA til følgende, så er det lige DIG, vi søger: 

  • Kan posere foran et kamera

  • Lave tale videoer

  • Du er pige på min. 18 år 
    - vigtigt du har en skøn udstråling ✨✨✨

  • Arbejdstiden vil være ca. - 4-8 timer om ugen 

  • Opstart hurtigst muligt 

​Arbejdspladsen er i Horsens, og du kan sende en ansøgning til mail@everneed.dk ~ i mailen ønsker vi en video, hvor du præsenterer dig selv på bedst mulig vis! Vi har på nuværende 2 modeller ~ men har brug for én mere til temaet ✨

 

INWEAR

Everneed forhandler som det seneste nu også en masse lækre styles fra det populære brand InWear. Perfekt modemærke for kvinder der ønsker at tøjet skal være feminint, urbant og have et stærkt look – brandet leverer en feminin, stærk og velklædt stil til den moderne kvinde. Designet har flotte pasformer og høj kvalitet udtrykt via gennemførte detaljer. Find eksempelvis bukser med prints, behagelige cardigans og smukke nederdele.

 

 

MASSERE AF FARVER: 

På shoppen lige nu en masse lækre farver, som er perfekte til de kommende sæsoner. Hvad end du ønsker at babyblue, soft lyserød eller dyb mørkelilla, så kan du finde det hos Everneed. Vores smukke Liberté Halley frillskirts er lige nu på tilbud, og kan købes af de hurtigste! Du kan bruge vores styles hver dag, da du både kan finde tidløse klassikere og festtøj til den helt specielle lejlighed. Vi er super stolte af, at vise dig vores seneste styles, som er designet med hjertet og med inspirationen om, at det godt både kan være feminint og comfy på én gang. 

 

KONKURRENCE 

Husk at deltage i vores konkurrence på Facebook, hvor du lige nu har mulighed for at vinde én af de tre følgende smukke kjoler! Alt du skal gøre er at følge de forskellige steps nedenfor: 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

Vilde rabatter på Liberté!

February 3, 2020

Husmodel & InWear

January 27, 2020

SisterS Point & Cream

January 19, 2020

1/1
Please reload

Tags