SisterS Point & Cream

January 19, 2020

WAUW, tænker du - endnu flere brands hos Everneed-familien? Ja, du læste helt rigtigt. Populære SisterS Point og Cream er tilbage! De lækreste creme- og pastel-farver, flotte mønstre og meget, meget mere er til at finde netop nu på shoppen. SisterS Point følger den nyeste mode med et tvist af den ikoniske skandinaviske stil. Samtidig er det mode til kvinden, som er af god kvalitet, uden at det sprænger budgettet – og hvem ønsker ikke det? Udforsk Everneeds udvalg af SisterS Point – find både smukke kjole og fede bukser. Cream designer styles, der er feminine med et trendy signaturlook og fyldt med unikke detaljer. Perfekt mærke til de kvinder der elsker bohemeluksus med et skandinavisk præg. Find forskellige styles fra Cream – eksempelvis rå shape jeans og fede trøjer.

 

Vi har samlet nogle forskellige styles, som uden tvivl betragtes som favoritter blandt vores team. Her er der fokus på neutrale farver med et strejf af mønster og access, der vil spice ethvert outfit up. Rosa og beige er to store farver den kommende sæson, og er derfor også gennemtrængende blandt favoritterne. Derudover har vi store flotte knapper med et natur-præg, som skaber et smukt down-to-earth-look, men dog uden at gå på kompromis i detaljen. Print er endnu en gang på banen, og dette er en style, der ikke er til at slå! Er du også vild med print, pastel og natur? Så glem ikke at deltage i alle vores on-going konkurrencer og give-aways på vores Facebook, hvor du som altid kan holde dig opdateret med de nyeste trends. 

HUSK! Hos Everneed finder du også et utroligt stort udvalg af smykker, accessories og hårpynt mm., så hvis du mangler noget til at sætte dét ekstra præg på dit yndlings-outfit, så er du kommet til det rigtige sted. Blandt vores favoritter ses de smukke Melba Sue øreringe i 925 sølv kæde og en grøn sten i midten. Derudover ses det festlige Crush hårelastik i farven vintage rose med skinnende rhinsten i kanten. Brug eksempelvis elastikket i en høj hestehale for at fremhæve wavey-looket og vise øreringene frem. 

 

Massere af kærlighed sendes fra Everneed-familien 💜💜 God shopping!

 

 

Please reload

Our Recent Posts

Vilde rabatter på Liberté!

February 3, 2020

Husmodel & InWear

January 27, 2020

SisterS Point & Cream

January 19, 2020

1/1
Please reload

Tags

©2018 by myeverneed. Proudly created with Wix.com