Dress-Up Time

January 13, 2020

 

Januar-udsalget er godt i gang, og du kan spare mellem 20-50% på de lækreste styles! Som nyheder er vi allerede begyndt at lægge nogle smukke forårs-styles op, så du kan begynde at glæde dig til udskiftningen af sortimentet, når vi kommer endnu tættere på. Tjek billeder af nogle af de nyeste tilkomne i bunden! Men inden vi når dertil, så kan det klart anbefales at tjekke vores sortiment af business-wear ud, hvis du mangler et perfekt pantsuit til arbejde. Hos Everneed har vi de mest behagelige materialer og derfor også styles, så du kan føle dig godt tilpas igennem en lang arbejdsdag.

 

Min personlige favorit er Jillian-sættet som kan fås i et lyst gråt blødt materiale med massere af stretch. Bukserne har derudover habitstof på forsiden og blødt jersey-stof på bagsiden, som gør dem komfortable og lækre at have på. De er mere tætsiddende end den almindelige Jillian buks, så en rigtig god buks til finere anledninger eller business. Sættet er af mærket Kaffe, som er et brand, der fremstiller styles til den naturlige og feminine kvinde i ofte tidsløse og samtidig moderne designs. Kaffe er også kendt for at være kvalitetsrige samt bruge gode materialer, hvilket også skinner igennem i Jillian-sættet ✨

 

Sidder du og overvejer at få bestilt en sæt? Så har vi hos Everneed lige en ekstra overraskelse i ærmet til dig. Indtil den 15. januar er det nemlig også muligt at spare 15% på shoppen ved at anvende rabatkoden: sale15. Så er det bare med at skynde sig ind og få bestilt alt det, som man lige står og mangler for at fuldende sin garderobe. 

 

 

SPRING NEWS

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

Vilde rabatter på Liberté!

February 3, 2020

Husmodel & InWear

January 27, 2020

SisterS Point & Cream

January 19, 2020

1/1
Please reload

Tags

 

©2018 by myeverneed. Proudly created with Wix.com