Time for SALE

December 30, 2019

Har du set vores flotte nyheder på shoppen? Hvis ikke endnu, så skynd dig ind med det samme, for vores sale er nemlig også startet! Spar op til hele 60% på omkring 150 forskellige styles. Her finder du blandt andet smukke pants, skirts og bluser, men også et stort udvalg af accessories til håret og smykker dertil. Vi sætter løbende diverse varer ned, så vi altid har plads til nye lækre og trendy varer. Du kan spare massere af penge ved vores udsalg. Alle ordrer bliver sendt ud den 2. januar, så du har noget at glæde dig til efter nytåret og fridage. Herunder er blot en lille forsmag på, hvad du finder på shoppen. 

 

Tilmeld dig også vores nyhedsbrev i bunden af hjemmesiden, eller tjek vores Facebook-side ud, hvis du ønsker at holde dig opdateret med de seneste styles og lækre rabatter. Mangler du et afslappet men samtidig smukt sæt til de kommende koldere måneder, så style vores lækre nye Tenna sweatshirt med et par behagelige sweatpants - Tenna fåes både i grå og hvid. Lige nu er det også muligt at vinde denne model på vores Facebook - vinderen findes d. 2. januar, og offentliggøres i et nyt opslag, så det er med at holde øje! I ønskes alle et godt nytår fra Everneed 🎆🥂🍾

 

 

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

Vilde rabatter på Liberté!

February 3, 2020

Husmodel & InWear

January 27, 2020

SisterS Point & Cream

January 19, 2020

1/1
Please reload

Tags

 

©2018 by myeverneed. Proudly created with Wix.com