The Day Before Christmas

December 23, 2019

Endelig blev det jul, og vi glæder os alle til en hyggelig og festlig dag og aften med de nærmeste i morgen den 24. december. En dag som denne fortjener også det bedste sæt tøj og de smukkeste smykker til at sætte prikken over i'et. Jeg har valgt at gå efter et basic outfit i farverne, da vi i denne uge har fået den smukke Sandra bluse hjem, som skaber et perfekt vinter-look! Denne matcher jeg med Kimmie Tyl nederdelen i sort, og med et par Carol drop øreringe samt Matilla ring, da disse smykker er utroligt festlige og giver lidt ekstra bling, hvilket jeg intet har imod! Se fotos af hele outfittet nederst.

 

(Husk også, at det lige nu er muligt at deltage i konkurrencen om at vinde den skønne Sandra bluse på vores Facebook-side - vinderen findes den 25. december, så sikke da en dejlig julegave at få på falderebet!) 🎁🎁🎁

 

Til de kommende dage med julefrokoster og andre festlige begivenheder har vi forberedt et par andre lækre sæt, som vores smukke model Trine bærer til perfektion. Først har vi et pænt sæt bestående af Liberté Alma dress i sort samt Kaffe Jillian blazeren i light grey melange, og dernæst har vi den festlige Liberté Alma long dress i leo-black. Begge giver det helt rigtige dressed-up udtryk, men er samtidig yderst komfortable at have på grundet massere af ultra blødt stretch. Er du ude efter et mere afslappet look, så tjek vores hjemmeside ud (her findes både jersey-kjoler, tern og sweats), og besøg endelig vores Instagram for massere af inspiration. Glædelig jul herfra ♥️

 

1/5

 

 

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

Vilde rabatter på Liberté!

February 3, 2020

Husmodel & InWear

January 27, 2020

SisterS Point & Cream

January 19, 2020

1/1
Please reload

Tags

 

©2018 by myeverneed. Proudly created with Wix.com