Giveaway Time!

December 8, 2019

 

Så er det endelig tid til konkurrence igen! Lige nu har du nemlig muligheden for at vinde vores helt nye style: Kimmie. Kimmie er en trendy sort skirt i tyl i flere lag, som passer perfekt ind i den festlige tid, vi befinder os i. Den har fór indvendig, så den ikke er gennemsigtig, og så er den onesize, så ingen bekymring om størrelse! Nederdelen går ind ved taljen ved hjælp af et elastik, og skaber derfor en flatterende figur. Derudover har den en perfekt længde, hvilket sikrer, at den kan bruges til andre anledninger end festlige. Mix eksempelvis nederdelen med sneakers og en t-shirt for at skabe et mere afslappet udtryk.

 

For et mere festligt look, match den med vores Floretta top i enten hvid eller sort, da vores lager lige er blevet fyldt op igen, og venter på at blive afsendt. Vores sorte Floretta top er endda på tilbud på shoppen lige nu, og kan fås til blot 179,00 DKK. Overvejer du at give vores styles i julegave, så er gaveindpakning mulig for 10,00 DKK - så der er ingen grund til bekymring om dét, når pakken ankommer. Med Everneed gaveindpakning hjælper vi dig med at gøre overraskelsen ekstra god ved at pakke gaven flot og smukt ind.

 

Udover at vinde vores Kimmie skirt deltager du også i konkurrencen om at vinde Cloé Lia ørestikkerne samt Minna krystal hårbøjlen i sort! For at deltage i konkurrencen skal du følge instrukserne givet på vores Facebook-side. På samme side finder du også vores anden giveaway, som omhandler om vores smukke Daniella sæt! Sættet består af to dele: en top og et par bukser - begge med smukke blondekanter. Mere information om sættet findes i vores tidligere blog-indslag. Vinderne af de to giveaways findes d. 11. december, og offentliggøres på Facebook i et nyt opslag - så det er med at holde øje! Good luck girls! 

 

 

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

Vilde rabatter på Liberté!

February 3, 2020

Husmodel & InWear

January 27, 2020

SisterS Point & Cream

January 19, 2020

1/1
Please reload

Tags

©2018 by myeverneed. Proudly created with Wix.com