⚫️ Black Friday ⚫️

November 23, 2019

 

Hos Everneed holder vi selvfølgelig også Black Friday på fredag, og vi ville elske at få JER til at deltage i løjerne! Vi har netop derfor valgt at lave en konkurrence på Facebook, hvor vi giver jer mulighed for at vinde en utroligt nyttigt GAVEKORT. Information vedrørende konkurrencen, kan findes lige herunder - Good Luck!

 

Tilmeld dig BLACK FRIDAY HOS EVERNEED, og vær blandt de første som automatisk får besked når Black Friday starter! Husk at tilmelde dig vores nyhedsmail, og modtag en rabatkode, som giver dig yderligere RABAT. Vær med i konkurrencen om et gavekort til shoppen på 1000kr.! Du deltager ved at tilmelde dig vores nyhedsmail samt deltage og dele vores begivenhed. Vi finder vinderen d. 28. nov., og vinderen offentliggøres i et nyt opslag på vores Facebook side. Facebook har intet med denne konkurrence at gøre, den står Everneed udelukkende for.

 

Apropos Black, så må i endelig ikke glemme at få shoppet vores skønne nye styles på shoppen. Står du eksempelvis og mangler et lækkert sæt til julefrokosten? - et sæt du nemt kan style på kryds af de items, du allerede har? Så er Daniella sættet uden tvivl løsningen til dig! 

 

Fineste top med et lækkert loose fit. Den sorte top har tynde stroppe og en lille mesh kant foroven. Strukturen i stoffet er stribet, og materialet er silke blødt. Toppen falder flot og kan bruges til de matchende bukser, der er pyntet med en fin blondekant i siden ned af hvert bukseben, som slutter i bunden.

 

Mix med en mesh langærmet under toppen for et varmere look, og dress up med smykker og stilletter. Du kan også vælge at dress down med strik og sneaks - the sky's the limit! Køb bukserne til kun 499,95 kr., og toppen til sølle 349,95 kr. Smukt sæt til en smuk pris.

 

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

Vilde rabatter på Liberté!

February 3, 2020

Husmodel & InWear

January 27, 2020

SisterS Point & Cream

January 19, 2020

1/1
Please reload

Tags

 

©2018 by myeverneed. Proudly created with Wix.com