SALE, SALE, SALE

November 16, 2019

 

Så er det endnu engang blevet tid til SALE hos Everneed! Vi elsker at gøre vores kunder tilfredse samt sikre en god oplevelse ved hvert besøg på vores hjemmeside. Denne gang sikrer vi det ved at fortælle jer, at i netop nu kan spare helt op til 60% på vores udsalg! Det bliver jo ikke bedre end det. For at gøre oplevelsen endnu bedre har vi også sørget for at placere nogle af vores absolut bestsellers under kategorien (hvis man nu står og mangler en partner til den farve, som man allerede har i forvejen). Her et der tale om vores skønneste Pretty Bubba Glam Color! Du finder alle farverne: Champagne, Bronze, Petroleum, Gul og sidst men ikke mindst Pink 🎀 

 

Ønsker du dig en lækker og behagelig hårbøjle til jul? Eller mangler du lige den helt perfekte hårklemme til den kommende julefrokost? Så har vi nogle helt uimodståelige bud til dig lige her! Falder disse ikke i din smag, er det heldigt, at vi har et utroligt stort udvalg af netop hårpynt generelt, og blandt vores nyheder finder du også vores seneste nye Irina og Sallie Sue! Everneed hårpynt er designet til dig som er vild med kvalitet og stræber efter at skabe dit eget unikke look. Mangler du hårspænder, hårbøjler, hårelastikker, hårklemmer eller sløjfer til din håropsætning er du kommet til rette sted. Hos Everneed finder du mange forskellige styles i mange former og farver, der matcher dit behov.

 

Hårpynt er dog ikke det eneste, som kan findes under vores udsalg - kategorien dækker nemlig meget mere end det. Find også et stort udvalg af vores smykker samt udvalgte styles fra vores tøj-sortiment. Er du eksempelvis interesseret i lange tassel øreringe med perler eller en skøn bluse til weekenden, så er det også til at finde under udsalget, og priserne kunne ikke være bedre. Skynd dig at tjekke det ud, før en anden gør det! Tilbuddede gælder nemlig kun så længe lager haves 

 

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

Vilde rabatter på Liberté!

February 3, 2020

Husmodel & InWear

January 27, 2020

SisterS Point & Cream

January 19, 2020

1/1
Please reload

Tags

 

©2018 by myeverneed. Proudly created with Wix.com